Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 26.01.2014.
11:35 >> 11:46h
Beta A
Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) jednoglasno je danas na sednici u Beogradu prihvatilo predlog lidera stranke Aleksandra Vučića da se ide na raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji.
Nedelja 26.01.2014.12:09
ZAŠTO ? Sve obećano su "ispunili". Poništili su BORKOVE sporazume , zaposlenost je povećana na birou , nikome nije presuđeno za PLJAČKU I LOPOVLUK , dovedeni su "spasioci" Stros kan , Guzenbauer , Šeici ... i ipak se ide NA IZBORE . DA LI SU ONI NAS LAGALI ?
Nedelja 26.01.2014.12:11
ŠTA je to što je OBIČNOM ČOVEKU BOLJE OD KADA JE SNS UZJAHAO SRBIJU ? Ako može neko da me podseti ...
Nedelja 26.01.2014.12:45
Ako srbski narod ponovo izabere ovu "OLOS"onda im tako i treba i nikad vise necu nista komentirati sto je vezano za politiku.Ako dodje do izbora onda ce se videti dali smo samo glupave ovce za sisanje ili ponosni narod kome trebaju patriote koje ce povesti narod i drzavu u bolji zivot bez ikakvi zajednica pod kojima se skrivaju lopovi i izdajnici vlastitog naroda. Srbija moze biti dobra samo ako samostalno ojaca i sebi i drugima a narod treba odluciti dali ce se ulaziti u bilo kakve zajednice, medjutim za pocetak je najvaznije da se ova izdajnicka banda skine sa vlasti.
Nedelja 26.01.2014.13:37
Ne zaboravi da SRBI NEPOGREŠIVO BIRAJU SVOJE DUŠMANE . Neverovatno je ali istinito da SRBI ZA INAT SEBI IZABERU NAJGORE .
Nedelja 26.01.2014.16:07
Upravo tako! Zato su i izabrali Vojislava Kostunicu da rasturi SRJ, da Crnoj Gori nezavisnost, pa onda pokloni Hasimu Taciju Kosovo. Osam godina je gospodario Srbijom, i sta je doprineo? Prodao je sve sto je se moglo prodati, i to bez zakona o privatizaciji, legalizovao je korupciju i kriminal, poslao u Hag ceo politicki, vojni i policijski vrh, koji se borio protiva Tacija na KiM. Pogledajte kolke su kazne dobili Lazarevic, Pavkovic i mislim Lukic. ko me treba za to da zahvale? SNS-u ili DSS, Vucicu i Nikolicu ili Vojislavu Kostunici i njegovim trabantima. Ko unisti i dade celokupnu vojnu opremu amerikancima da pretope u "Zelezari" u Smederevu, zna se Vojislav Kostunica.
Nedelja 26.01.2014.12:46
Bravo Naprednjaci potrošite gladnom i nezaposlenom narodu 30 miliona eura za izbore da vam ispuni želje da što više vaših članova budu ministri državni sekretari i direktori javnih preduzeća a narod će i dalje biti nezaposlen i gladan a deca će umirati jer roditelji nemaju para da leče odlično uzjašite srbiju u kompletu i dujetu pa i dalje svirajte i pevajte kako će živeti bolje i kako će ući u Evropsku uniju srbija i srpski narod ,i neka živi od obećanje ludom radovanje,,
Nedelja 26.01.2014.12:57
Bravo gospođo Mihajlović vi ste kopija Mirjane Marković samo što je razlika u tome vama Aleksandar Vučić nije muž kao Miloševiću Miri nego samo švaler pa vas bolje sluša nego li Milošević Miru vi kao ekspert iz Mega Trejda se bolje razumete u ekonomuju od Stros Kana i nadam se da će ti vi njemu biti savetnica a on Vučiću i onda će nam ekomija i finansije cvetati a vaš kadar u Epsu će i dalje pljačkati narod preko stuje slaće mu visoke račune i izazivati stresove,rekla je moja baka dok je ovaca biće i makaza,vi imate makaze a imate i ovce srpski narod pa ga šišajte do mile volje
Nedelja 26.01.2014.13:26
Staro je pravilo, ko visoko leti vrlo nisko padne. I to kad padne razbije se ko tikva.To je pravilo. Poslednja potrvda toga je se desila Tadiću, koji je zarad izbora dao ostavku, odžani su izbori i on je potonuo.To će se destiti i radikalima u novom odelu, koju samouvereno smatraju da su najbolji.To je prava zabluda, neće dobiti više od 30% glasova. Jer da vas podsetim, zbog njihove "Velike Srbije" od Virovitice do Karlobaga, mi smo i došli dovde gde se sada nalazimo. A u to vreme Vučić je čistio čizme Šešelju a Toma mu je kuvao kafu.Dakle, promenom odela ništa se tu nije promenila.Kako reče Giga Moravac da je Mihajlovićeva ista Mira Marković. Nije tačno.ona je plavuša a to je velika razlika
Nedelja 26.01.2014.14:29
E sada narode pamet u glavu za koga glasas.SNS je pokazao za kratko vreme kako se unistava drzava i narod.Sva ona kozmeticka hapsenja su za javnost predstava,svi su na slobodu krimosi,obicno zamajavanje naroda.Zakon o radu nije povucen,nego je stopiran trenutno i ako nedao bog SNS pobedi bice usvojen.SPS je naravno svakom udavaca,njih narod i drzava neinteresuju vec samo fotelje,tako da ovoga puta narod mora da dobro razmisli i neponovi gresku.
Nedelja 26.01.2014.14:33
Mikser,,,,i Mira Marković je promenila boju i ona je sada plavuša ali vuk menja dlaku ali ćud ne menja pa ni ovi presvučeni Radikali u Armano odela i striropor izolacijom završiće kao i mnogi pre njih malo kasnije biće im jasnije a kada im bude jasno biće im kasno ,za uspeh na izborima treba im samo još jedanput da narodu pošalju ovakve račune za struju i dobi će izbore sigurno a ako pobede da za koalicionog partnera uđu sa SPO Vuka draškovića i završe zauvek,,
Nedelja 26.01.2014.15:14
Kada Vuk draskovic najveci izdajnik i hostapler od coveka zajedno sa SNS ide na izbore,onda to je znak da Srbija ide u propast.Ako je narod lud neka glasa za SNS i SPO,a i Ceda prasak LDP prikljucicese SNS posle izbora.Vucic je perjanica izdajnika Srbije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)